Время 14:29  Дата 08.10.2018

Ольга Фреймут расхвалила свою дочь


Злата Митчелл представила новую коллекцию одежды.


Украинская телеведущая Ольга Фреймут, которая недавно упала с кресла во время съемок, похвасталась подписчикам новым достижением своей дочери. Злата Митчелл выпустила очередную коллекцию одежды, показ которой состоялся в рамках Junior Fashion Week. 

"Сьогодні в рамках Junior Fashion Week відбувся показ колекції Злати Мітчелл #whoareyouintheworld. Мене на бекстейдж перед показом дочка не пустила. Колекцію я до дефіле не бачила: все несподіванкою захотіла залишити", – написала Оля. 

Также ведущая отметила, что гордится своей дочерью и поддерживает ее во всех начинаниях, утверждая, что нельзя изменять своей мечте.



"Як я пишаюся дочкою: незалежна така, яка ніколи не була і, сподіваюся, не стане частиною отари. Модою і стрімким зверненням через неї дала знати – не можна зраджувати собі. Мріям. Покликанню. Потрібно егоїстично примощуватися під сонцем. Альпініст ти чи вчитель географії; танцівниця чи авіатор; почути себе важливо. І бажано вчасно. Чи кожен наважиться? Горда, що у 12 дитина починає так добре знатися на правилах життя. Дякую, Злата, за подарунок... До речі, гроші на створення колекціі Дочка взяла з продажів попередньої. За такими зухвальцями майбутнє", – отметила Фремут.

Источник: https://www.segodnya.ua


Адрес новости: http://siteua.org/n/641236